1. Duurzaam vervaardigd
  2. Gemakkelijk online bestellen
  3. Al binnen 4 weken geleverd!

Verzenden en bezorgen

Bij Greenframe® kun je ervoor kiezen om de kozijnen zelf op te halen direct van ons bij de fabriek of deze op locatie te laten bezorgen.

De keuze hiervoor maak je bij het compleet maken van je bestelling.

Afhalen:

Het direct afhalen bij ons op de fabriek is uiteraard zonder meerkosten. Zodra je product gereed staat bij ons krijg je een email van ons, als je van te voren even contact met ons opneemt dan zorgen we dat je product klaarstaat bij de expeditie zodat je direct weer door kunt. Onze locatie is direct langs de A50 wat ervoor zorgt dat we makkelijk bereikbaar zijn.

Het adres van onze fabriek:

Noorderbaan 8, 5388 RB te Nistelrode

Route vanuit Eindhoven:

Volg de A50 richting Oss/Nijmegen, neem afslag 15 richting Nistelrode en ga rechtdoor over de rotonde, na de rotonde neem de eerste afslag links en direct weer links, aan het einde van de straat zie je de fabriek al!

Route vanuit ‘s-Hertogenbosch:

Volg de A59 richting Oss/Nijmegen, neem afslag 53 richting Oss-Oost/Nistelrode/Uden, neem op de rotonde de 2e afslag naar de N324 en sla rechtsaf bij de stoplichten, volg de uitvoegstrook en neem afslag 15 richting Nistelrode en ga rechts over de rotonde, na de rotonde neem de eerste afslag links en direct weer links, aan het einde van de straat zie je de fabriek al!

Route vanuit Arnhem/Nijmegen:

Volg de A50 richting Eindhoven en houd links aan, neem afslag 15 richting Nistelrode en ga rechts over de rotonde, na de rotonde neem de eerste afslag links en direct weer links, aan het einde van de straat zie je de fabriek al!

Bezorgen:

Van te voren kun je aangeven wat voor jouw een geschikt moment is om te leveren, wij zullen dan altijd een terugkoppeling sturen. Voor het bezorgen brengen wij kosten in rekening, deze zijn direct zichtbaar bij het gereed maken van de bestelling.

Wij verzenden door heel Nederland met uitzondering van de Nederlandse eilanden. Bevindt het leveradres zich op een van de Nederlandse eilanden neem dan vooral contact met ons op, wij zullen altijd naar een oplossing zoeken, ook als het gaat om verzenden naar het buitenland.

Het tarief voor producten:

Wij hanteren een vast levertarief van € 95,-- ex BTW per bestelling.

iDeal Postnl Paypal Maestro Mastercard DHL